Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Įdarytas cukinijų vyniotinis. Be galo paprastas ir gardus receptas

Tai vienas geriausių vyniotinių, kokius jums teko ragauti! Ypač jei mėgstate cukinijas. Jis atrodo puikiai ir tinka pavaišinti svečius.

Sudėtis

  • 2-3 cukinijos
  • 5 kiaušiniai
  • druska ir pipirai pagal skonį
  • 3 šaukštai miltų
  • 400-450 g maltos mėsos
  • 150 g sūrio

Gaminimas

Pirmiausia patroškinkite maltą mėsą, kol suminkštės ir leiskite atvėsti. Tada nupjaukite cukinijos galus, nuplaukite ir sutarkuokite stambia tarka. Įberkite druskos, išmaišykite ir palikite kurį laiką pastovėti, kad išsiskirtų sultys.

Kiaušinius sumaišykite su druska ir pipirais atskirame dubenyje. Tada pašalinkite sultis iš cukinijų, gerai išspauskite ir sudėkite į kiaušinius. Gerai išmaišykite, kad susidarytų vienalytė masė, ir suberkite miltus. Vėl viską gerai išmaišykite.

Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir šiek tiek sutepkite aliejumi. Supilkite cukinijų masę ir šaukštu paskleiskite per visą paviršių. Kepkite orkaitėje, 200 ° C temperatūroje, apie 25 minutes.

Kol kepa cukinijos pagrindas, sutarkuokite sūrį. Sudėkite jį į troškintą, atvėsintą maltą mėsą ir sumaišykite. Po kepimo išimkite cukinijos pagrindą iš orkaitės ir palikite kuriam laikui atvėsti. Mėsos ir sūrio įdarą tolygiai paskirstykite ant 2/3 paviršiaus ir atsargiai suvyniokite su kepimo popieriumi.

Tokiu būdu suvyniotą vyniotinį kepkite orkaitėje dar 15 minučių. Tada leiskite jam šiek tiek atvėsti ir bus galima jį pjaustyti.

Skanaus!

Cukinijų blynai su sūriu ir žolelėmis. Greitas ir nepaprastai skanus receptas

Cukinijų blynai su sūriu ir žolelėmis. Greitas ir nepaprastai skanus receptas

Keptos, troškintos ir stiklainiuose. Visa tai yra apie šio sezono žvaigždę, nepralenkiamas cukinijas. Todėl šiandien jūsų dėmesiui cukinijų blynai.

Cukinijų blynai su sūriu ir žolelėmis nėra gana įprastas patiekalo pasirinkimas. Tokiems blyneliams nereikia įdaro, nes jie patys yra gana sotūs ir turi ryškų skonį. Geriausia patiekti su švelniu grietinės padažu.

blynai

Jums reikės:

  • Cukinijos 250 g
  • Kiaušinių 2 vnt.
  • Saulėgrąžų aliejaus 1 valgomasis šaukštas
  • Kietojo sūrio 50 g
  • Pieno 250 ml
  • Kvietinių miltų 100 g
  • Petražolių
  • Druskos ir pipirų pagal skonį

Gaminimas:

Nuplaukite ir sutarkuokite jaunas cukinijas tiesiai į dubenį. Tarkuotą masę šiek tiek pasūdykite, kad išsiskirtų sultys. Tada perteklinę drėgmę reikės nusausinti.

Tuo tarpu sutarkuokite sūrį. Atskirame dubenyje įmuškite 2 kiaušinius, sumaišykite juos su šluotele. Į juos įpilkite pieno ir sviesto. Vėl viską sumaišykite iki vientisos masės.

Į pieno ir kiaušinių mišinį supilkite išspaustą cukiniją ir tarkuotą sūrį. Siųskite ten susmulkintus žalumynus. Išmaišykite ingredientus. Palaipsniui įpilkite į juos miltus.

Išmaišykite tešlą iki vientisos masės. Procese gali prireikti daugiau miltų.

Keptuvę sutepkite aliejumi, įkaitinkite. Supilkite dalį tešlos į keptuvę ir kepkite porą minučių iš kiekvienos pusės.

blynai

Cukinijų blynai su sūriu ir žolelėmis yra klampios tekstūros ir pikantiško skonio. Jiems nereikia priedų, tačiau galite juos užpildyti malta mėsa ir varške su česnakais. Patiekalas pasirodys gana sotus, labiau tinkamas pietums.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---