Vištienos krūtinėlė gali būti gaminama įvairiais būdais. Šį kartą siūlome išbandyti nesunkų įdarytos vištienos krūtinėlės receptą.
Ingredientai:
- 2 vištienos krūtinėlės;
- 20 g sviesto;
- 2 skiltelės česnako;
- druskos ir maltų juodųjų pipirų – pagal skonį;
- pomidoras;
- 100 g kietojo sūrio.
Gaminimas:
Supjaustykite vištienos krūtinėlę ir apibarstykite ją druska bei prieskoniais. Ištirpinkite sviestą, sumaišykite jį su išspaustu česnaku ir juodaisiais pipirais. Šiuo mišiniu ištrinkite mėsą. Supjaustykite pomidorą, padėkite kelias jo skilteles ant vienos vištienos krūtinėlės pusės. Ant pomidorų užbarstykite sūrio.
Sulenkite krūtinėlę per pusę ir padėkite jas viena šalia kitos ant kepimo skardos. Įtrinkite likusį sviesto mišinį ir kepkite 200° C temperatūroje maždaug 30 minučių. Paruoštą patiekalą galite apibarstyti smulkintais krapais ar petražolėmis.
Tikimės, kad vištienos krūtinėlė jums patiks. Skanaus!
Vištienos krūtinėlė su ananasais ir sūriu. Puikus receptas!
Pasilepinkite skaniu patiekalu!
Sudėtis:
2 vištienos krūtinėlės puselės be kaulų be odos
druska pagal skonį
malti juodieji pipirai pagal skonį
šiek tiek sviesto
1 svogūnas
2 šaukštai grietinės
6 konservuotų ananasų žiedai
200 g sūrio
Gaminimas:
Supjaustykite krūtinėles į šešis plokščius gabalus ir išmuškite.
Pagardinkite druska ir pipirais.
Ištepkite kepimo formą aliejumi ir išdėliokite į pusžiedžius supjaustytą svogūną.
Ant jų sudėkite grietine išteptą vištieną, ananasų žiedais ir užberkite tarkuoto sūrio.
Kepkite 180 ° C temperatūroje 35–40 minučių.