Šis guliašas tikrai primins vaikystę! Šio patiekalo tiesiog neįmanoma nemylėti, tad būtinai jį pasigaminkite ir nustebinkite artimuosius skania vakariene.
Ingredientai:
- jautiena – 500 g
- svogūnai – 2-3 vnt.
- morkos – 1 vnt.
- pomidorų pasta – 2 valgomieji šaukštai
- miltai – 2 valgomieji šaukštai su kaupu
- druska, pipirai, lauro lapai – pagal skonį
- vanduo – 500 ml
- augalinis aliejus kepimui.
Gaminimas:
Mėsą supjaustykite vidutiniais gabalėliais ir kepkite taip, kad ji apskrustų, tačiau viduje liktų sultinga. Supjaustykite svogūną kubeliais ir suberkite į mėsą, kepkite, kol svogūnas suminkštės, tada suberkite smulkiai supjaustytą morką. Kepkite, kol išgaruos sultys.
Tada sudėkite miltus, sumaišykite ir įdėkite pomidorų pastą, lauro lapus ir užpilkite vandeniu. Įberkite truputį druskos, pipirų, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies maždaug valandą. Skanaus!