Ketvirtadienis, 28 lapkričio, 2024

Naujausi

Grybai sojos padaže. Labai gardus patiekalas!

Grybai kepti sojos padaže su prieskoniais yra pasakiško skonio! Šis patiekalas gali būti patiekiamas kaip garnyras arba užkandis prie pagrindinių patiekalų.

Ingredientai:

pievagrybiai (geriausia maži) – 500 gramų;

sojos padažas – 5 valgomieji šaukštai;

rudasis cukrus – 1 valgomasis šaukštas;

mairūnas – 0,5 arbatinio šaukštelio;

raudonosios saldžiosios paprikos milteliai – 0,5 arbatinio šaukštelio;

kajeno pipirai – žiupsnelis;

šviežios žolelės patiekimui.

Gaminimas:

Grybus gerai nuplaukite ir nusausinkite. Sumaišykite sojos padažą su mairūnu, paprika, kajeno pipirais, ruduoju cukrumi. Maišykite, kol cukrus ištirps. Sudėkite grybus į dubenį, užpilkite padažu, gerai išmaišykite ir palikite 20-30 minučių.

Kepimo formą sutepkite augaliniu aliejumi, sudėkite grybus ir 20 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Po kurio laiko pamaišykite grybus ir kepkite dar maždaug 20 minučių, kol grybai bus padengti ruda plutele.

Grybus sojos padaže patiekite kaip karštą užkandį ir nepamirškite papuošti šviežiomis žolelėmis. Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Retrogradinis Merkurijus 2024 m. lapkričio 26 – gruodžio 15 d.: kaip išnaudoti šį laikotarpį savo naudai?

Retrogradinis Merkurijus: mitai ir realybė Retrogradinis Merkurijus – tai reiškinys, kuris pasitaiko maždaug tris kartus per metus ir sulaukia daug dėmesio, ypač internete. Nors visos...

Kurių Zodiako ženklų merginos gali iškeisti meilę į pinigus?

Astrologija atskleidžia, kad kiekvienas Zodiako ženklas turi savitą požiūrį į gyvenimą, santykius ir materialius dalykus. Kai kurios merginos, priklausomai nuo savo ženklo bruožų, labiau...
---