Išbandykite šiuos vištienos suktinukus su grybais. Jie paruošiama greitai ir yra labai skanūs!
Patiekalas papuoš tiek šventinį, tiek kasdienį stalą. Jį patogu įsidėti pietums į darbą. Puiki vakarienė ar šaltas užkandis.
Sudėtis:
400 g vištienos
300 g pievagrybių
130 g tarkuoto sūrio
1 svogūnas
druskos
pipirų
aliejaus
Gaminimas:
Smulkiai supjaustykite grybus ir pakepkite ant aliejaus. Atidėkite atvėsti.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepkite aliejuje, kuriame buvo kepti grybai.
Mėsą supjaustykite porcijomis ir pamuškite. Pabarstykite pipirais, druska, uždėkite grybus.
Ant grybų užbarstykite tarkuotą sūrį. Susukite suktinuką ir sutvirtinkite mediniu pagaliuku.
Apkepkite vištienos suktinukus su grybais aliejuje ant didelės ugnies. Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę ir troškinkite 10-15 minučių.
Vištienos suktinukus su grybais pirmiausia sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių.
Suktinukus galima papuošti vaisiais ar daržovėmis.
Skanaus!