Puikaus ir greitai paruošiamo šokoladinio pyrago receptas.
Nedvejokite ir išbandykite, būsite maloniai nustebinti, nes pagal šį „YouTube“ kanalo receptą galėsite jį pagaminti visai nesudėtingai.
Jums reikės:
Tešlai:
- 4 kiaušinių (kambario temperatūros)
- 150 g cukraus
- 150 ml pieno
- 150 ml aliejaus
- 3 šaukštų kakavos
- 1 pakelio kepimo miltelių
- 250 g paprastų miltų
Glajui:
- 300 ml pieno
- 2 šaukštų kakavos
- 1 šaukšto kukurūzų krakmolo
- 20 g cukraus
- 50 ml aliejaus
- 100 g šokolado
Gaminimo eiga:
Kiaušinius su cukrumi išplakite iki standžių putų.
Palaipsniui supilkite pieną, aliejų ir, nuolat maišydami, suberkite kakavą, kepimo miltelius ir persijotus miltus.
Sumaišykite vientisą tešlą, kurią supilkite į riebalais išteptą kepimo indą.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes.
Tuo tarpu paruoškite glajų.
Į puodą įpilkite pieno, aliejaus, įberkite cukraus ir krakmolo.
Įberkite kakavos ir leiskite užvirti.
Galiausiai įdėkite šokolado ir nuolat maišydami virkite apie 2 minutes.
Iškepusį biskvitą kepimo inde supjaustykite kubeliais ir subadykite pagaliuku.
Glajų užpilkite ant iškepusio pyrago ir leiskite įsigerti.
Papuoškite ir galite patiekti. Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: