Daugelis žmonių prisimena vaikystės ledų skonį. Pristatome jums 1971 m. ledų receptą. Šie greitai paruošiami naminiai ledai iš grietinėlės tikrai primins vaikystę.
Klasikiniams ledams reikia paprasčiausių produktų. Pirmiausia turėkite 500 mililitrų grietinėlės, kurios riebumas ne mažesnis kaip 33%, taip pat reikės 10 gramų vanilinio cukraus, 200 gramų sutirštinto pieno. Visi ingredientai turi būti vartojami atšaldyti.
Supilkite grietinėlę į dubenį, įberkite vanilinio cukraus ir plakite vidutiniu maišytuvo greičiu, kol susidarys putos. Tada įjunkite maksimalų maišytuvo greitį ir plakite dėdami kondensuotą pieną.
Maždaug po 10 minučių gausite tirštą mišinį. Belieka tik perkelti jį į patogų indą ir užšaldyti, ledų galite paragauti po aštuonių valandų.
Vaizdo įrašas: