Puikūs ir ypač greiti pietūs su vištienos mėsa ir nuostabiu padažu.
Viskas, ko jums reikia, tai keli ingredientai ir 15 minučių patiekalui paruošti.
Jums reikės:
- Vištienos šlaunelių arba krūtinėlės (be kaulų, be odos)
- Druskos
- Maltų juodųjų pipirų
- Bulvių krakmolo
- 1/2 šaukštelio ciberžolės
- 1 arbatinio šaukštelio džiovinto imbiero
- 1 vidutinio poro
- 1 arbatinio šaukštelio sojos padažo
- 1 arbatinio šaukštelio Worchester padažo
- 2 šaukštų aliejaus
- Trupučio aliejaus kepant
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustykite kubeliais arba šiaudeliais, kuriuos pasūdykite, pagardinkite ir apibarstykite bulvių krakmolu.
Dubenyje sumaišykite sojos padažą, Worchester padažą, aliejų, ciberžolę ir džiovintą imbierą.
Dubenyje sumaišykite mėsą su šiuo marinato mišiniu. Pusę poro supjaustykite griežinėliais ir sumaišykite su marinuota mėsa, leiskite jai pasimarinuoti.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, greitai apkepkite mėsą, kad ji nespėtų įgerti per daug riebalų, kepkite tik kelias minutes, kad ji nespėtų išdžiūti.
Prieš nuimdami nuo ugnies, sudėkite likusį porą, supjaustytą griežinėliais. Jei porų neturite, galite juos pakeisti žaliais svogūnų laiškais .
Pagal skonį galite įberti druskos. Sumaišykite ir išimkite iš keptuvės.
Patiekite su pasirinktu jūsų mėgstamu garnyru – bulvėmis, bulvių koše, salotomis arba su daržovėmis ir sūriu.
Skanaus!