Šių blynų receptą atradau internete ir nieko daug nesitikėdama išbandžiau.
Tačiau rezultatas mane tikrai nustebino! Blynus iškart pamėgo visa šeima, juos pamilo net vaikai. Jie labai greiti pagaminami, sveiki ir skanūs.
Jums reikės:
- 113 g avižinių dribsnių
- 113 g neriebios varškės
- 2 kiaušinių
- 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- Vanilės
- Medaus, dirbtinio saldiklio ar cukraus pudros pagal skonį
Gaminimo eiga:
- Smulkiai sumalkite avižinius dribsnius.
- Suberkite visus kitus ingredientus ir sumaišykite iki vientisos masės.
- Įkaitintoje keptuvėje kepkite blynus iš abiejų pusių, kol pagels.
- Taip pat galite įpilti šiek tiek aliejaus, blynai neturėtų degti.
- Tešla yra tirštesnė, todėl ją šiek tiek paskleiskite ant keptuvės paviršiaus ir tolygiai dėkite į skylutes, jei turite specialią blynų keptuvę.
- Aš dažniausiai patiekiu blynus, apibarstytus smulkintu kokosu, arba galite pabarstyti juos cukraus pudra.
- Jie puikiai tinka su vaisiais ir grietine ar natūraliu jogurtu.
- Puiki idėja yra užpilti blynus klevų sirupu, kurį ypač mėgsta vaikai.