Home Receptai Desertai Garantuotai geriausias Pavlovos tortas – labai minkštas ir skanus!

Garantuotai geriausias Pavlovos tortas – labai minkštas ir skanus!

0
Garantuotai geriausias Pavlovos tortas – labai minkštas ir skanus!

Garantuojame: norėsite nulaižyti pirštus.

Svarbiausias dalykas – leiskite pagrindui atvėsti orkaitėje, ir tuomet jis tikrai puikiai pavyks.

Jums reikės:

  • 6 kiaušinių baltymų
  • 300 g granuliuoto cukraus
  • 1 arb. š. acto

Kremui:

  • 1 pakuotės – maždaug 250 ml plaktos grietinėlės
  • 500 g maskarponės (galite naudoti minkštą varškę)
  • 3 valg. š. cukraus pudros
  • 1 pakelio vanilinio cukraus

Papuošimui:

  • Vaisių ar šokolado

Kaip gaminti?

Kiaušinių baltymus išplakite su cukrumi iki standžių putų.

Įpilkite acto ir išmaišykite.

Iš išplaktų kiaušinių baltymų ant dviejų kepimo popieriumi išklotų skardų suformuokite du apvalius blynus (apvalią formą galite formuoti konditeriniu maišeliu arba mentele).

Kiaušinių baltymų masė kepdama išsiplės ir pakils.

Kepkite 150 °C temperatūroje maždaug 60 min.

Po valandos išjunkite orkaitę.

Atidarykite dureles ir leiskite atvėsti orkaitėje.

Paruoškite kremą:

Grietinėlę išplakite su cukrumi ir tada įmaišyti maskarponę.

Tepkite ant pagrindo konditeriniu maišeliu ar tiesiog mentele.

Papuoškite vaisiais ar šokolado glaistu.

2 valandas palaikykite šaldytuve ir patiekite.

Skanaus!

 

 

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].