Jums reikės:
400 g varškės
200 g grietinės
skardinė ananasų
0,5 l ananasų sulčių
25 g želatinos
1/2 skardinės kondensuoto pieno
vanilinas (pagal skonį)
razinos (pagal skonį)
Kaip gaminti:
Želatiną ištirpinkite ananasų sultyse ir palikite maždaug valandą. Šiuo metu varškę sutrinkite su vanile, kondensuotu pienu ir grietine, naudodami trintuvą.
Pakaitinkite sultyse išbrinkintą želatiną, kol ji ištirps. Sumaišykite išplaktą varškės masę su ananasais, supjaustytais kubeliais ir želatina.
Įpilkite razinų, anksčiau mirkytų verdančiame vandenyje. Supilkite varškės desertą į bet kurį indą ar kelis ir padėkite į šaldytuvą.
Kai sustings, galite vaišinti artimuosius ir svečius!