Kopūstai su malta mėsa tikrai taps jūsų nauju mėgstamiausiu vakarienės patiekalu. Šis sveikas patiekalas nepaliks abejingų.
Ingredientai:
- malta mėsa – 450 g
- kopūstai – 450 g
- svogūnai – 1 vnt.
- morkos – 2 vnt.
- vyšniniai pomidorai – 8 vnt.
- česnakai – 2 skiltelės
- druska, paprikos ir juodieji pipirai – pagal skonį
- pomidorų padažas – 250 ml
- petražolės – pagal skonį.
Gaminimas:
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite augaliniame aliejuje, tada suberkite išspaustą česnakus. Sudėkite tarkuotas morkas ir pomidorus, supjaustytus ketvirčiais, pasūdykite daržoves.
Tada į daržoves sudėkite faršą, įberkite pipirų ir užpilkite pomidorų padažą. Troškinkite apie 10 minučių, tada į keptuvę suberkite susmulkintus kopūstus ir troškinkite dar 15 minučių. Patiekite patiekalą apibarstę šviežiomis žolelėmis. Skanaus.