Puikus receptas pietums visai šeimai. Jokio kepimo keptuvėje, o fantastiškas skonis garantuotas.
Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- Svogūnų (apie 3-4 vnt.)
- 600 g maltos mėsos
- Druskos
- Juodųjų pipirų
- Itališkų žolelių mišinio
Įdarui:
- 2 kiaušinių
- 90 g lydyto sūrio
- Druskos
- Pomidoro
- Juodųjų pipirų
- 1 valgomo šaukšto majonezo
Gaminimo eiga:
Pirmiausia paruoškite svogūnus – nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
Paruoškite kepimo skardą, kurią išklokite kepimo popieriumi.
Dubenyje paruoškite faršą.
Pagardinkite druska, prieskoniais, itališkomis žolelėmis ir gerai išmaišykite.
Svogūną sudėkite ant kepimo skardos ir lengvai pagardinkite druska ir pipirais.
Iš faršo drėgnomis rankomis formuokite kotletus – viduryje padarykite duobutę įdarui.
Kotletus sudėkite ant svogūnų.
Galiausiai paruoškite įdarą:
Kietai išvirkite kiaušinius.
Išvirtus kiaušinius nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka.
Suberkite sūrį, smulkintą pomidorą, majonezą ir pagardinkite druska bei pipirais.
Kepkite 30 minučių 190°C temperatūroje.
Patiekite su virtų burokėlių, tarkuotų morkų ir Pekino kopūsto salotomis.
Arba patiekite su bulvių salotomis ar virtomis bulvėmis.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: