Šis fantastiškas pyragas su varške ir vaisiais nepaliks abejingų. Receptas nėra labai sunkus, tad kviečiame kiekvieną pabandyti išsikepti šį skanumyną.
Reikės:
- 2 puodelių pusiau rupių miltų;
- 1 puodelio cukraus;
- 1 puodelio pieno;
- 3/4 puodelio augalinio aliejaus;
- 1 pakelio vanilinio cukraus;
- 1 pakelio kepimo miltelių;
- 2 kiaušinių;
- 2 valgomųjų šaukštų kakavos.
Įdarui:
- 500 g varškės;
- 1 puodelio cukraus;
- 1 pakelio vanilinio cukraus;
- 1 puodelio pieno;
- 2 kiaušinių;
- 1 pakelio vanilės pudingo miltelių;
- smulkiai tarkuotos citrinos žievelės;
- vaisių.
Gaminimas:
Tešla: į indą įmuškite kiaušinius, įdėkite cukraus, vanilinio cukraus ir pakaitomis pilkite aliejų ir šiltą pieną. Kitame inde sumaišykite miltus, kakavą, kepimo miltelius ir atsargiai įmaišykite į paruoštą skystą mišinį.
Varškės įdaras: indelyje išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įmaišykite varškę, tarkuotą citrinos žievelę, supilkite pieną, sumaišytą su vanilės pudros pudingu.
Pasiruoškite 30×40 cm dydžio kepimo formą ir apibarstykite ją miltais. Ant dugno paskleiskite daugiau nei pusę tešlos, tada dėkite varškės įdarą. Ant jo sudėkite pasirinktus vaisius.
Ant viršaus užpilkite likusią tešlą. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių. Leiskite pyragui atvėsti ir tada apibarstykite jį cukraus pudra.
Skanaus! Esame tikri, kad šis fantastiškas pyragas patiks jūsų svečiams.