Itin skanus nekeptas vyniotinis, kurį galėsite paruošti labai greitai. Puikus receptas, tinkantis ir šventiniu laikotarpiu!
Pasigaminkite šį skanų kokosų vyniotinį pagal šį „YouTube” kanalo receptą.
Jums reikės:
1 stiklinė = 200 ml
1 maža stiklinė = 110 ml
Įdarui:
- 1 stiklinės pieno
- 1 mažos stiklinės cukraus
- Šiek tiek mažiau nei vienos stiklinės manų kruopų
- 2 šaukštų sviesto
- 2 stiklinių kokoso drožlių
Tešlai:
- 400 g sviestinių sausainių
- 1/2 stiklinės cukraus pudros
- 2½ šaukšto kakavos miltelių
- Šiek tiek mažiau nei vienos stiklinės pieno
Papuošimui:
- Šokolado
Gaminimo eiga:
Į didesnį dubenį supilkite pieną, suberkite cukrų ir manų kruopas.
Viską sumaišykite plaktuvu ir plakite, kol mišinys sutirštės.
Šią masę sumaišykite su minkštu sviestu ir maišykite, kol sviestas visiškai ištirps.
Tada į mišinį suberkite kokoso drožles, išmaišykite ir palikite pastovėti.
Į didesnį dubenį suberkite smulkiai sumaltus sausainius, kakavos miltelius, cukraus pudrą, viską išmaišykite ir supilkite pieną.
Minkykite rankomis, kol susidarys tiršta masė.
Ant tvirto kilimėlio padėkite maistinę plėvelę ir ant jos sudėkite gautą sausainių tešlą.
Naudodami kočėlą, iškočiokite pagrindą į stačiakampį, sudėkite ant jo kokosų mišinį ir tolygiai paskirstykite per visą paviršių.
Suvyniokite tešlą į vyniotinį.
Suvyniokite į plastikinę plėvelę, užlenkdami kraštus, kad tešla būtų visiškai uždengta ir neišdžiūtų.
Padėkite į šaldytuvą trims valandoms.
Atvėsusį vyniotinį išvyniokite ir papuoškite viršų ištirpintu šokoladu.
Supjaustykite vyniotinį griežinėliais ir patiekite ant stalo.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: