Ingredientai
- 2 dideli lavašo lapai
- 100 g aguonų
- 300 g varškės
- 2 kiaušiniai
- 50 g cukraus
Gaminimas
Aguonas keletą minučių pavirkite. Tada nukoškite, sumaišykite jas su varške, cukrumi ir kiaušiniais (vieną trynį atskirkite ir palikite vėlesniam laikui).
Masę gerai sumaišykite elektriniu maišytuvu.
Įdarą paskirstykite ant lavašo lapų ir suvyniokite į ritinėlius. Viršų aptepkite atidėto kiaušinio trynio plakiniu.
Suktinukus perkelkite ant kepimo popieriumi ar silikoniniu kilimėliu padengtos kepimo skardos ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 15 minučių arba kol gražiai apskrus.
Gaminimo eigą galite rasti šiame vaizdo įraše:
Skanaus!