Taip gaminamą pyragą norėsite gaminti bent kelis kartus per savaitę, nes tai skanaus apversto obuolių vyniotinio receptas iš „YouTube“ kanalo, kurį būtina išbandyti.
Tai labai paprastai paruošiamas ir tikrai labai skanus pyragas.
Pasidalinkite šiuo receptu su savo šeima ir draugais.
Jums reikės:
Tešlai:
- Miltų – 120 g
- Cukraus – 120 g
- Kiaušinių – 3 vnt.
- 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- Žiupsnelio vanilino
Įdarui:
- Obuolių – 4 vnt.
- Cukraus – 2 arbatinių šaukštelių
- Cinamono
- Citrinos sulčių – 1 valgomojo šaukšto
Apibarstymui:
- Cukraus pudros
Gaminimo eiga:
Obuolius sutarkuokite ir sumaišykite su cukrumi, citrinos sultimis ir cinamonu.
Kitame inde paruoškite tešlą.
Dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi iki putų.
Įmaišykite vanilę, ir galiausiai rankomis įmaišykite persijotus miltus su kepimo milteliais.
Sutarkuotus obuolius paskleiskite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi (popierių lengvai patepkite riebalais).
Sluoksniuokite tešlą ant obuolių ir išlyginkite silikonine mentele.
Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.
Tada apverskite ir nuimkite kepimo popierių.
Atsargiai susukite vyniotinį ir jį suvyniokite į kepimo popierių.
Palikite atvėsti.
Galiausiai pabarstykite cukraus pudra ir galėsite patiekti.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: