Marmeladiniai saldainiai priverčia greičiau plakti daugelio smaližių širdis. Tačiau nuo vaikystės mėgstamas skanėstas, pagamintas jūsų rankomis tikrai bus dar skanesnis. Naminiai marmeladiniai saldainiai yra tikras atradimas tiems, kurie negali gyventi be saldumynų, tačiau nori apriboti suvartojamo cukraus kiekį. Galite saldainius ruošti iš bet kokių sulčių, ar kompoto ir drąsiai vaišinti vaikus.
Skanus marmeladas bus paruoštas labai greitai ir lengvai. Be to, procesui reikia vos trijų turimų ingredientų: sulčių, cukraus ir želatinos. Jei norite, taip pat galite pridėti citrinos rūgšties, kad saldainiai būtų gaivesni ir labiau subalansuotumėte skonį. Tai neabejotinai yra vienas geriausių skanėstų, kuriuos galite pagaminti savo artimiesiems!
Jums reikės:
- Vyšnių sulčių 300 ml
- Cukraus 160 g
- Želatinos 40 g
Gaminimas:
Sumaišykite sultis, cukrų ir želatiną puode su storu dugnu ir palikite išbrinkti.
Išbrinkusią želatiną kaitinkite ant vidutinės ugnies, nuolat maišydami. Tada sumažinkite ugnį iki minimumo ir maišydami virkite iki vientisos masės. Kai želatina visiškai ištirps, nukelkite puodą nuo ugnies.
Sutepkite pasirinktą formą augaliniu aliejumi ir supilkite paruoštą masę per sietelį. Leiskite masei atvėsti iki kambario temperatūros, tada uždenkite maistine plėvele ir šaldykite, kol sustings, apie 2 valandas.
Švelniai išimkite atšaldytą marmeladą iš formos ir supjaustykite gabalėliais.