Ketvirtadienis, 28 lapkričio, 2024

Naujausi

Tik pagal šį receptą: itin skanūs ir švelnūs kruasanai

Ingredientai

  • miltai – 4–5 šaukštai,
  • margarinas – 200 g (ištirpdytas),
  • grietinė 20% – 200 g,
  • kiaušiniai – 2 vnt.,
  • sausos mielės – 1,5 šaukštelio,
  • cukrus – 1 šaukštelis.

Gaminimo eiga

  1. Pirmiausia paruošiame tešlą: šiltame vandenyje ištirpdome mieles, 1 valgomąjį šaukštą cukraus ir miltus.
  2. Kai tik pasirodys burbuliukai (po maždaug 20 minučių), supilkite minkštą margariną, kiaušinius, grietinę ir miltus. Minkykite tešlą.
  3. Tešlą padaliname į 4 dalis ir kiekvieną iškočiojame į 3 mm storio apskritimą, tada supjaustome trikampiais ir dedame įdarą arba tiesiog pabarstome cukrumi. Susukame suktinukus.
  4. Viršutinę dalį patepkite cukraus sirupu ir sudėkite kruasanus ant kepimo skardos, padengtos silikoniniu kilimėliu.
  5. Palikite kruasanus pakilti kambario temperatūroje 30 min. (galima ir ilgiau, jei kambaryje vėsu). Kepkite 180°C temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Retrogradinis Merkurijus 2024 m. lapkričio 26 – gruodžio 15 d.: kaip išnaudoti šį laikotarpį savo naudai?

Retrogradinis Merkurijus: mitai ir realybė Retrogradinis Merkurijus – tai reiškinys, kuris pasitaiko maždaug tris kartus per metus ir sulaukia daug dėmesio, ypač internete. Nors visos...

Kurių Zodiako ženklų merginos gali iškeisti meilę į pinigus?

Astrologija atskleidžia, kad kiekvienas Zodiako ženklas turi savitą požiūrį į gyvenimą, santykius ir materialius dalykus. Kai kurios merginos, priklausomai nuo savo ženklo bruožų, labiau...
---