Puikūs pudingo skonio sausainiai, ar žinote, kaip juos paruošti?
Šių sausainių tešla yra lengvai paruošiama. Jei norite kitokios spalvos sausainių, tiesiog naudokite šokoladinius pudingo miltelius arba įdėkite kakavos.
Jums reikės:
- 220 g paprastų miltų
- 120 g kambario temperatūros sviesto
- 100 g cukraus
- 1 pak. vanilinio pudingo
- 2 trynių
- 2 šaukštų pieno
Šokoladiniam glajui:
- šokolado
Papuošimui:
- cukraus pudros
Gaminimo eiga:
Miltus persijokite į dubenį.
Suberkite cukrų, vanilinio pudingo miltelius, įdėkite kambario temperatūros sviestą, kiaušinių trynius.
Maišykite, kol gausis vientisa tešla.
Jei tešla per tiršta, įpilkite kelis šaukštus pieno.
Iš tešlos suformuokite mažus rutuliukus.
Iš jų suformuokite vyniotinį ir sudėkite ant kepimo skardos.
Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių.
Iškeptus sausainius pamirkykite šokoladiniame glajuje.
Arba galite sausainius apibarstyti cukraus pudra.
Jei norite, kad sausainiai būtų tamsios spalvos, paruoškite tešlą su šokoladinio pudingo milteliais arba į tešlą įberkite kakavos.
Sausainiai puikūs, paprasti ir tikrai visiems patiks.
Linkime gero skonio!