Nepaprastai skanūs rageliai su obuoliais puikiai tinka ir kaip pusryčių patiekalas, ir kai norite kažko skanaus. Nedelsiant išbandykite.
Jums reikės:
- 200 g miltų
- 50 g cukraus
- 130 g jogurto
- 8 g kepimo miltelių
- 1 obuolio
Gaminimas:
Iš ingredientų pagaminkite vienalytę tešlą.
Įdarui supjaustykite obuolį ir suberkite į puodą ar keptuvę.
Užpilkite trupučiu vandens ir įpilkite cukraus, trumpai pavirkite, kad obuoliai suminkštėtų.
Padalinkite tešlą į dvi dalis – pirmąją iškočiokite ant miltais pabarstytos lentos.
Iškočiokite ir antrąją pusę. Pirmąją tešlos dalį ištepkite aliejumi ir pabarstykite cukrumi.
Uždenkite kita puse ir iškočiokite.
Padalinkite tešlą į trikampius, paskleiskite įdarą ir susukite.
Išdėliokite ant kepimo popieriumi išklos skardos.
Kepkite apie 18 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kai rageliai iškepa, leiskite jiems šiek tiek atvėsti ir apibarstykite cukraus pudra.
Šiame vaizdo įraše pamatysite visą gamybos procesą.