Skanėstas, pagamintas iš kondensuoto pieno ir citrinos, tikrai visiems patiks. Lengvas citrinos rūgštumas nugali kondensuoto pieno saldumą, ir atrodo, kad šį desertą galima valgyti amžinai.
Ingredientai:
- 1 skardinė kondensuoto pieno (380 g);
- 1 vidutinės citrinos (sultys);
- papuošimui: sausainių trupiniai, tarkuotas šokoladas, braškės.
Išspauskite citrinos sultis, perkoškite, kad neliktų sėklų ir minkštimo.
Supilkite sultis į kondensuotą pieną. Gerai maišykite maišytuvu, kol tekstūra taps kreminė.
Prieš patiekiant, palaikykite desertą 15 minučių šaldytuve.
Į dubenėlius supilkite sausainių trupinius. Ant viršaus dėkite kremą.
Papuoškite desertą tarkuotu šokoladu ir braškėmis. Skanaus!