Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Dar niekada neragavote tokių gardžių šonkauliukų: išbandykite šį receptą!

Netradicinis obuolių, prieskonių ir pomidoro marinatas suteiks mėsai nepakartojamą skonį. Ruošti gardžius  patiekalus dar niekada nebuvo taip paprasta!

Jums reikės:

1200 g kiaulienos šonkauliukų

100 g obuolių tyrės

100 g pomidorų padažo

3 – 4 šaukštų sojų padažo

1/2 šaukštelio džiovinto česnako

1/2 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių

1/2 šaukštelio juodųjų pipirų

1/2 šaukštelio cinamono

2 šaukštelių rudojo cukraus

1/2 šaukšto citrinos sulčių

Kaip gaminti?

Dubenyje sumaišykite obuolių tyrę su pomidorų padažu, cukrumi, sojų padažu, citrinos sultimis, juodaisiais pipirais ir kitais prieskoniais.

Įdėkite šonkauliukus į didelį dubenį, supilkite marinatą ir gerai įtrinkite mėsą.

Palikite marinuotis mažiausiai 30 minučių.

Sudėkite šonkauliukus į kepimo skardą ir uždenkite folija.

Kepkite iki 220 ° C įkaitintoje orkaitėje  maždaug 50 minučių.

Nuimkite foliją ir kepkite dar 30 – 40 minučių, kol šonkauliukai apskrus.

Skanaus!

 

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...

Kaip taupyti degalus žiemą: specialistai pasidalijo penkiais veiksmingais patarimais

Degalų taupymas žiemą – daugelio vairuotojų aktuali užduotis. Dėl žemos temperatūros ir sudėtingų oro sąlygų padidėja kuro sąnaudos, tačiau ekspertai pateikia kelis paprastus patarimus,...
---