Tai ypatingas cukinijos patiekalų receptas: subtilūs suktinukai su gardžiu įdaru. Patiekalas tiks ant bet kokio stalo – pietų, vakarienės ar švenčių. Pagaminkite kuo daugiau, nes tikrai paprašys pakartoti!
Sudėtis
pusė vidutinio dydžio cukinijos;
100 g maltos mėsos;
2 svogūnai;
1 paprika;
50 g pievagrybių;
1 kiaušinis;
2-3 šaukštai manų kruopų;
sūris;
majonezas;
druska;
pipirai;
Gaminimas
Iškepkite tris cukinijų blynus. Kad būtų lengviau susukti į ritinius, antros pusės neapkepinkite iki galo.
Ant blynelių dėkite įdarą, sumaišytą iš maltos mėsos, pakepintų svogūnų, paprikos ir pievagrybių.
Susukite ritinius, išdėliokite juos ant kepimo skardos.
Viršų patepkite mišiniu iš majonezo ir tarkuoto sūrio.
Kepkite orkaitėje, kol apskrus.
Serviruodami papuoškite žalumynais.
Skanaus!