Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Cukinijų blynai be miltų: paprastas bei gardus receptas!

Jei svarstote pradėti sveikiau maitintis, į savo mitybos racioną įtraukite šiuos cukinijų blynus, kurių ruošimui nereikės naudoti miltų.

Šie kvapnūs ir skanūs blynai puikiai tiks sotiems ir maistingiems pusryčiams: šis valgis taps tikru energijos užtaisu!

Jei norite, kad cukinijų blynai būtų minkšti, juos ruošdami naudokite trintuvą.

Jums reikės:

  • 1 cukinijos
  • 2 kiaušinių
  • 3,5 valg. š. avižinių dribsnių
  • 100 ml kefyro
  • druskos (pagal skonį)
  • maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
  • 1 česnako skiltelės
  • 2 valg. š. augalinio aliejaus

Kaip gaminti?

Kruopščiai nuplaukite cukiniją. Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Supjaustykite daržovę nedideliais gabalėliais.

Smulkintą cukiniją suberkite į trintuvą, supilkite kefyrą, įdėkite česnako skiltelę. Sutrinkite iki vientisos masės.

Gautą masę supilkite į gilų indą. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Įmuškite kiaušinius ir suberkite avižinius dribsnius. Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Apkepkite blynus iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Prie tokio sotaus patiekalo puikiai tiks aromatingas mėtų padažas. Sumalkite 10 mėtų lapelių, išspauskite 1 česnako skiltelę, sumaišykite su natūraliu jogurtu. Pagardinkite druska ir pipirais, išmaišykite.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ką daryti, jei parduotuvėje pirktas avokadas yra kietas kaip akmuo?

Avokadai – daugelio mėgstamas vaisius, kuris puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar net gurmaniškoms vakarienėms. Tačiau ne visada pavyksta išsirinkti tobulą, prinokusį avokadą. Dažnai parduotuvėje...

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...
---