Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Puikių cukinijų blynelių, kuriuos patiekus visi norės pakartoti, receptas

Ooo, blyneliai! Kaip tik šiuo laiku jau ima augti cukinijos, kurių tuoj bus pilnas daržas. Gaminti cukinijų blynelius tikrai smagu, be to, jie puikiai tinka pusryčiams. Ypač pusryčiams. Todėl norime jums papasakoti, kaip pasigaminti pačius paprasčiausius cukinijų blynelius keptuvėje, jie paruošiami maždaug per 10 minučių. Tačiau tai nereiškia, kad nereikia juos gaminant šiek tiek pasistengti.

Mes niekada neapgaudinėjame dėl receptų paprastumo ar greičio gaminant įvairiausius skanėstus. Šie cukinijų blyneliai yra tikrai kai kas neįtikėtino! Galbūt jūs jau išbandėte šį metodą, tada galite papasakoti apie niuansus žemiau esančiuose komentaruose. Tuo tarpu pabandykite blynus pasigaminti!

PAPRASTI CUKINIJŲ BLYNELIAI KEPTUVĖJE

Sudedamosios dalys yra labai paprastos. Svarbiausia laiku apsirūpinti cukinijų atsargomis, nes ryte visiškai nebus laiko nubėgti jų nusipirkti į parduotuvę. Apskritai, viską rekomenduojama ruošti iš vakaro, tada neprarasite nė vienos papildomos brangios minutės ryte. Pažiūrėkime, kokių produktų mums reikės.

SUDEDAMOSIOS DALYS, KURIŲ JUMS PRIREIKS:

  • 1 cukinijos (galite įdėti ir dvi)
  • 120 g miltų
  • 150 ml pieno
  • 1 kiaušinio
  • 2-3 šaukštų augalinio aliejaus be kvapiųjų medžiagų
  • Ant šaukštelio galiuko kildinimo medžiagos (sodos).
  • Druskos ir pipirų pagal skonį

Paprasti keptuvėje kepti cukinijų blyneliai

Ką gi, jei jau viską pasiruošėte – imkitės darbo! Belieka tik pasiekti puikų rezultatą.

Cukiniją reikia nuplauti ir, jei odelė kieta, ją pašalinti. Labai jaunoms cukinijoms to daryti nebūtina.

Cukiniją sutarkuokite smulkia tarka ir palikite 5-10 minučių. Leiskite sultims šiek tiek išsiskirti. Po to išmaišykite.

Į tarkuotą cukiniją sudėkite visus kitus ingredientus, išskyrus augalinį aliejų (galite įpilti šaukštą, viskas priklauso nuo jūsų). Viską gerai išmaišykite.

Ant gerai įkaitintos riebalais pateptos keptuvės šaukštu uždėkite tarkį. Apkepkite blynelius iš abiejų pusių, stengdamiesi, kad jie labai greitai apskrustų.

Paruoštus paplotėlius dėkite ant popieriniais rankšluosčiais išklotos lėkštės, kad jie sugertų riebalų perteklių. Viskas baigta!

Galite juos iš karto patiekti ant stalo! Būtų puiku pasigaminti kokį nors padažą, kuris tiktų prie šių blynų. Pavyzdžiui, grietinės su smulkiai supjaustytais krapais ir česnakais padažą. Pusryčiams, žinoma, tai nėra geriausias pasirinkimas, nes vis tiek turėsite bendrauti su žmonėmis. Tokiu atveju galite išsiversti su lengvai pasūdyta grietine arba majonezu. Apskritai, jokių apribojimų nėra – šiuos blynelius galite patiekti net su raudona žuvimi. Ir tai ne pokštas!

Keptuvėje jau šnypščia ir spragsi paprasti cukinijų blyneliai. Tuoj pat užvirsiu vandens saldžiai arbatai, kad galėčiau tinkamai pasistiprinti! Puikiai prie šių blynelių tiktų ir avies sūris. Gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...

Kaip taupyti degalus žiemą: specialistai pasidalijo penkiais veiksmingais patarimais

Degalų taupymas žiemą – daugelio vairuotojų aktuali užduotis. Dėl žemos temperatūros ir sudėtingų oro sąlygų padidėja kuro sąnaudos, tačiau ekspertai pateikia kelis paprastus patarimus,...
---