Tai tiesiog skanu!
Ingredientai:
- Cukinija – 300 g
- Sūris – 100 g
- Kiaušinis – 1 vnt.
- Miltai – 2 šaukštai
- Druska ir pipirai – pagal skonį
- Malta mėsa – 200 g
- Svogūnas – 2 vnt.
- Česnakas – 2 skiltelės
- Majonezas – 1 valgomasis šaukštas
- Pomidoras – 1 vnt.
Paruošimas:
- Cukinijas ir sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
- Pagal skonį įberkite miltų, druskos ir pipirų.
- Iškepkite lietinius.
- Pasidarykite įdarą: apkepkite faršą su smulkintais svogūnais ir česnaku, įberkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Atvėsinkite ir pagardinkite majonezu.
- Kiekvieną blyną aptepkite įdaru, ant viršaus uždėkite pomidorų griežinėlius ir patepkite trupučiu majonezo.
- Kepkite įkaitintoje iki 220°C temperatūros orkaitėje 10 minučių.
Gero apetito!