Šie skanūs ir kvapnūs sausainiai nepaliks jūsų abejingų! Receptas labai paprastas, o sausainius kepsite dar ne kartą.
Sudėtis:
250 g miltų
100 g cukraus
100 g sviesto
3-4 šaukštai šilto vandens
2-3 šaukšteliai cinamono
10 g kepimo miltelių
žiupsnelis druskos
Gaminimas:
Į suminkštintą sviestą įpilkite šilto vandens.
Suberkite išsijotus miltus su kepimo milteliais.
Užminkykite tešlą ir atidėkite 10 minučių.
Sumaišykite cukrų su cinamonu.
Iš tešlos suformuokite 10 cm ilgio ir 1 cm pločio juosteles. Pavoliokite jas cukraus ir cinamono mišinyje ir sujunkite galus.
Kepkite 10–15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!