Pirmadienis, 25 lapkričio, 2024

Naujausi

Bulvių „grybukai“ su padažu

Norite nustebinti savo šeimos narius ar svečius? Paruoškite šiuos bulvių „grybukus“ – galite net neabejoti, kad toks patiekalas paliks tikrai puikų įspūdį.

Jums reikės:

  • 700 g bulvių
  • Žiupsnelio druskos
  • 4 arb. š. krakmolo
  • 50 ml augalinio aliejaus
  • 20 g sviesto
  • Žiupsnelio aitriųjų paprikų miltelių
  • 3 česnako skiltelių
  • 2 valg. š. obuolių sidro acto
  • 100 ml sojų padažo
  • Šiek tiek smulkintų krapų

Kaip gaminti?

Nuskuskite bulves ir apvirkite sūdytame vandenyje, kol suminkštės. Sutrinkite trintuve, sumaišykite su krakmolu.

Iš gautos masės formuokite rutuliukus ir kiekvieną rutuliuką įspauskite butelio kakleliu. Gauta forma turi priminti pievagrybį.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir  česnaką. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įdėkite sviesto. Suberkite smulkintus svogūnus ir česnakus, įberkite aitriųjų paprikų miltelių. Kepkite maždaug dvi minutes.

Į keptuvę supilkite sojų padažą ir actą, suberkite bulvinius „grybus“ ir kepkite iš abiejų pusių po 5 minutes. Papuoškite krapais.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Testas, kuris pagaliau atsakys į klausimą, kas iš tikrųjų esate: intravertas, ekstravertas ar ambivertas

Ar kada nors susimąstėte, koks iš tikrųjų yra jūsų asmenybės tipas? Esate linkęs mėgautis vienuma kaip intravertas, energijos semiatės iš bendravimo kaip ekstravertas, ar...

Įmaišykite į vandenį šį 1 ingredientą: kojinės bus sniego baltumo net ir be baliklio

Išskalbti susipurvinusias baltas kojines yra tikrai nelengva. Net ir tada, jei šios kojinės būna ilgai mirkomos vandenyje, rezultatas ne visada yra būtent toks, kokio...
---