Sekmadienis, 10 lapkričio, 2024

Naujausi

Bulvių ir kopūstų troškinys: pigu ir skanu

Receptą radome senoje kulinarijos knygos, kurią pasiskolinome iš draugo. Tai puikus skanėstas, kurį padarysite ypač greitai. Tai nuostabu!

Jums reikės:

  • 500 g bulvių;
  • 250 g raugintų kopūstų;
  • 2 dešrelių;
  • 150 g rūkytos šoninės;
  • 1 svogūno;
  • druskos;
  • pipirų;
  • kmynų pagal poreikį.

Gaminimo eiga:

Smulkiai supjaustykite svogūną. Šoninę ir dešrą supjaustykite gabalėliais. Nulupkite bulves. Supjaustykite gabalėliais. Virkite su druska ir kmynais, kol suminkštės. Svogūną pakepinkite aliejuje iki auksinės spalvos.

Susmulkintus kopūstus užpilkite trupučiu vandens ir troškinkite, kol suminkštės. Tuo tarpu apkepkite šoninę arba su dešra, kol apskrus. Nusausintas bulves suberkite į apkepusią mėsą. Kurį laiką pakepiname kartu.

Galiausiai sudėkite kopūstus ir kartu pakepinkite. Pagardinkite pipirais ir druska. Tuomet galite patiekti. Šis patiekalas taip pat puikiai dera su žaliaisiais svogūnais ir aitriosiomis paprikomis. Jei neturite raugintų kopūstų, galite pasigaminti ir be kopūstų.

Linkime jums gero apetito!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Vyrai tiesiog pameta galvas, kai moterys daro šiuos 3 dalykus

Vyrai ir moterys dažnai traukia vieni kitus dėl įvairiausių priežasčių, tačiau yra tam tikri veiksmai ar elgesio ypatumai, kurie ypatingai veikia vyrų dėmesį. Moterys...

„Mokyklinių” beliašų receptas. Jie paruošiami daug lengviau ir pigiau, nei jūs manote.

Kas prisimena senus gerus laikus, kai mokyklos kavinėje buvo galima pajusti šviežiai keptų beliašų aromatą? „Mokykliniai” beliašai ne tik primena tuos nostalgiškus laikus, bet...
---