Receptą radome senoje kulinarijos knygos, kurią pasiskolinome iš draugo. Tai puikus skanėstas, kurį padarysite ypač greitai. Tai nuostabu!
Jums reikės:
- 500 g bulvių;
- 250 g raugintų kopūstų;
- 2 dešrelių;
- 150 g rūkytos šoninės;
- 1 svogūno;
- druskos;
- pipirų;
- kmynų pagal poreikį.
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustykite svogūną. Šoninę ir dešrą supjaustykite gabalėliais. Nulupkite bulves. Supjaustykite gabalėliais. Virkite su druska ir kmynais, kol suminkštės. Svogūną pakepinkite aliejuje iki auksinės spalvos.
Susmulkintus kopūstus užpilkite trupučiu vandens ir troškinkite, kol suminkštės. Tuo tarpu apkepkite šoninę arba su dešra, kol apskrus. Nusausintas bulves suberkite į apkepusią mėsą. Kurį laiką pakepiname kartu.
Galiausiai sudėkite kopūstus ir kartu pakepinkite. Pagardinkite pipirais ir druska. Tuomet galite patiekti. Šis patiekalas taip pat puikiai dera su žaliaisiais svogūnais ir aitriosiomis paprikomis. Jei neturite raugintų kopūstų, galite pasigaminti ir be kopūstų.
Linkime jums gero apetito!