Šis puikus ir ypač lengvai paruošiamas bulvių ir morkų apkepas yra tikrai skanus! Šį receptą jums radome „YouTube“ tinkle.
Jums reikės:
- Bulvių
- Morkų
- Svogūnų laiškų
- Petražolių
- Kiaušinių 5 vnt.
- Druskos
- Juodųjų pipirų
Gaminimo eiga:
Nulupkite bulves ir supjaustykite plonomis riekelėmis.
Kepkite aliejuje iš abiejų pusių ir kai iškeps, sudėkite į lėkštę.
Sutarkuokite morkas. Smulkiai supjaustykite prieskonines žoleles.
Toje pačioje keptuvėje, kur kepė bulvės, apkepkite morkas.
Kiaušinių baltymus ir trynius atskirkite.
Išplakite trynius ir sumaišykite su žolelėmis ir druska.
Bulves sudėkite į keptuvę – paskleiskite per visą plotą.
Į bulvių masę supilkite trynių mišinį.
Baltymus išplakite iki baltos purios masės, šaukštu įmaišykite į morkų ir visų žolelių mišinį.
Įdėkite į keptuvę, uždenkite dangčiu ir kepkite apie 10 minučių.
Linkime gero skonio!
Vaizdo medžiaga: