Juos gaminti yra vienas malonumas, todėl rezultatas visada nustebins tiek draugus, tiek šeimą!
Reikės:
500 g liesos kiaulienos;
1,5 kg bulvių;
1 svogūno;
50 g sviesto;
0,5 puodelio miltų;
aliejaus skrudinimui;
druskos, pipirų pagal skonį.
Gaminimas
Sumalkite kiaulieną mėsmale, pridėkite druskos ir pipirų.
Susmulkinkite svogūną ir apkepkite su malta mėsa.
Išvirkite bulvių košę, atvėsinkite, įberkite druskos, sudėkite sviestą ir miltus.
Miltus įmaišykite tolygiai, kad nebūtų gabalėlių ir bulvių masė būtų kuo vienodesnė.
Bulvių tešlą išminkykite, padarykite delno dydžio formą, kurios viduryje įdėkite maltos mėsos.
Kai suformuosite zrazus, dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite, kol pagels. Apkepkite iš abiejų pusių.
Skanaus!