Norėdama įtikti savo šeimai darbo dienomis, kepu nuostabius blynus su pienu, o paskui gaminu įdarą. Paruošti tokį desertą paprasta, o skonis yra nepakartojamas. Tai blynai, kuriuos reikia išbandyti!
Šie blynai yra tiesiog puikus desertas prie arbatos ar pusryčiams prie kavos puodelio. Malonus saldus rytas jums bus garantuotas! Atskirai norėčiau atkreipti dėmesį į įdaro gaminimo būdą – pagal šį receptą jis visada pavyksta.
BLYNŲ TEŠLA SU PIENU
Šiandien papasakosime, kaip gaminti šiuos nepaprastai skanius blynus, kuriems visi yra neabejingi!
Blynams reikės:
- 500 ml pieno
- 200 g miltų
- 2 kiaušinių
- 2 šaukštų saulėgrąžų aliejaus
- 1 valgomojo šaukšto cukraus
- 1 šaukštelio kepimo miltelių
- žiupsnelio druskos
- vanilino pagal skonį
Kremui reikės:
- 500 ml pieno
- 3 šaukštų miltų
- 2 kiaušinių
- 70 g sviesto
- 200 g cukraus
Gaminimas:
Norėdami paruošti blynus, giliame dubenyje sumaišykite pieną, miltus, kiaušinius, augalinį aliejų. Gerai išmaišykite. Tada suberkite cukrų, kepimo miltelius, žiupsnelį druskos ir vanilino. Viską išplakite mikseriu ir palikite pastovėti pusvalandį.
Patepkite keptuvę aliejumi ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Kepkite blynus iš abiejų pusių iki aukso rudumo spalvos.
Išplakite sviestą, kad susidarytų puri masė. Atskirame inde sumaišykite kiaušinius, cukrų ir miltus. Viską gerai išmaišykite mentele arba su mikseriu.
Įkaitinkite pieną puode ir supilkite plaktą mišinį. Nuolat maišykite, kol sutirštės. Po virimo nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti. Išplakite atvėsintą kremą kartu su sviestu iki purios konsistencijos.
Kiekvieną blyną ištepkite su puse šaukšto kremo. Ant kiekvieno blyno krašto uždėkite 2 šaukštus kremo ir švelniai susukite į vamzdelį.
Štai lietiniai blynai su įdaru yra paruošti. Skanaus!