Kad pradžiuginčiau savo šeimą, aš kepu nuostabius blynus su įdaru. Tokio deserto paruošimas yra itin paprastas. Šie blynai patinka visiems!
Šie blynai puikiai tinka ar pusryčiams, ar prie puodelio kavos. Malonus saldus rytas jums tikrai bus garantuotas! Atskirai norėčiau atkreipti dėmesį į kremo gamybos metodą – pagal šį receptą jis visada pavyksta.
BLYNAI SU ĮDARU
Šiandien papasakosime, kaip gaminamas šis išskirtinis delikatesas!
Blynams reikės:
- 500 ml pieno
- 200 g miltų
- 2 kiaušinių
- 2 šaukštų saulėgrąžų aliejaus
- 1 šaukšto cukraus
- 1 šaukštelio kepimo miltelių
- žiupsnelio druskos
- vanilino pagal skonį
Kremui reikės:
- 500 ml pieno
- 3 šaukštų miltų
- 2 kiaušinių
- 70 g sviesto
- 200 g cukraus
Gaminimas:
Norėdami paruošti blynus, giliame dubenyje sumaišykite pieną, miltus, kiaušinius, augalinį aliejų. Gerai išmaišykite. Tada įpilkite cukraus, kepimo miltelių, žiupsnelį druskos ir vanilino. Viską išplakite mikseriu ir palikite pusvalandžiui pastovėti.
Keptuvę sutepkite aliejumi ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Kepkite blynus iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
Laikas ruošti kremą. Išplakite sviestą. Atskirame inde sumaišykite kiaušinius, cukrų ir miltus. Viską kruopščiai maišykite rankomis arba maišytuvu.
Puode įkaitinkite pieną, ir tada supilkite išplaktą kiaušinių mišinį. Nuolat maišykite, kol sutirštės. Po virimo nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti. Atvėsusį kremą išplakite kartu su sviestu iki purios, kreminės konsistencijos.
Kiekvieną blyną aptepkite puse šaukšto kremo. Tada ant kiekvieno blyno krašto uždėkite 2 šaukštus kremo ir švelniai susukite į vamzdelį.
Štai ir viskas, blynai su įdaru yra paruošti. Skanaus!
Toks išskirtinis delikatesas gali būti patiekiamas net ant šventinio stalo. Būtinai pasigaminkite šiuos saldžius kreminius blynus. Esame tiki, kad visi, kas jų paragaus, bus maloniai nustebinti šio subtilaus deserto!