Kai yra mažai laiko, o šaldytuve nieko nėra, tikra šeimininkė vis tiek pavaišins savo šeimą skaniu ir sočiu maistu. Šis įgūdis moterims suteikiamas iš prigimties.
Sotūs varškės blynai nudžiugins artimuosius ryte. O svarbiausia, kad jie tiks net tiems, kurie laikosi dietos ir prižiūri savo figūrą.
Blynai yra patiekalas, kuris yra paruošiamas per pusvalandį ir suvalgomas per 5 minutes, tačiau blynai be miltų nespėja atvėsti. Šiandien jums pasakysime, kaip pasigaminti labai skanius blynus su varške.
Jums reikės:
- 6 kiaušinių
- 500 ml pieno
- 5 šaukštų krakmolo
- 300 g varškės
- 2 šaukštų saulėgrąžų aliejaus
- 150 g grietinės
- cukraus pagal skonį
Gaminimas:
5 kiaušinius išplakite šakute arba elektriniu plaktuvu ir suberkite cukrų.
Palaipsniui supilkite krakmolą ir kruopščiai išmaišykite visą mišinį.
Į kiaušinių mišinį įpilkite pieno ir saulėgrąžų aliejaus. Tešlą gerai išplakite, ji pasirodys skysta. Norint, kad tešla būtų klampesnė, reikia leisti jai šiek tiek pastovėti.
Keptuvę ištepkite sviestu ir pradėkite kepti blynus tik iš vienos pusės.
Kai blynai bus paruošti, paruoškite įdarą: varškę sutrinkite su cukrumi ir sumaišykite su 1 kiaušiniu.
Varškės masę paskleiskite ant blynų ir susukite suktinukus.
Kai visi blynai jau suvynioti, išdėliokite juos ant kepimo skardos ir aptepkite grietine.
Orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, blynai kepami apie 10 minučių.
Štai kaip lengvai ir greitai galite paruošti skanius blynus be miltų. Paruošti paprasta, o aromatas toks, kad visa šeima veržiasi į virtuvę. Su tokiu patiekalu galite papusryčiauti ir papietauti. Geriausia tai, kad blynai be miltų nepakenks jūsų figūrai. Jei namuose nėra pieno, tai nesvarbu, galite gaminti blynus su vandeniu. Skanaus!