Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Greiti picos skonio blynai. Kiekvieną sykį kitokie, bet visada skanūs!

Blynai su obuoliais, bananais ar malta mėsa buvo ant kiekvieno stalo nors kartą gyvenime. Yra tiek daug blynų receptų, kad kiekvienas gali pasirinkti. O picos skonio blynai? Mes tokių turime! Pusryčiai, kurie maloniai nustebins jūsų artimuosius.

Tešlą paruošime kuo paprasčiau: su kefyru, pridedant žiupsnelį sodos. Pasirinkite likusius ingredientus pagal tai, ką turite šaldytuve. Galite pridėti smulkiai supjaustytų alyvuogių ar grybų, o kumpį pakeisti dešra, dešrelėmis ar rūkyta vištiena. Žalumynai taip pat turės įtakos blynų skoniui. Pasirinkite tai, kas jums labiausiai patinka: baziliką, petražoles, krapus, kalendras ar žaliuosius svogūnus.

blynai

Jums reikės:

  • Kefyro 350 ml
  • Kvietinių miltų 200 g
  • Grietinės 2 šaukštų
  • Pomidoro 1 vnt.
  • Kumpio 100 g
  • Žalumynų pagal skonį
  • Kiaušinių 2 vnt.
  • Druskos 1 žiupsnelio
  • Juodųjų pipirų (maltų) pagal skonį
  • Sodos 1 žiupsnelio
  • Kietojo sūrio 70 g

Gaminimas:

Sutarkuokite sūrį, supjaustykite kumpį kubeliais. Pomidorą ir žoleles taip pat smulkiai supjaustykite.

Kiaušinius išplakite su žiupsneliu druskos. Įpilkite grietinės, kefyro, sodos, visų smulkintų ingredientų. Suberkite persijotus miltus, druską, pipirus, išmaišykite.

Kepkite, kol paruduos gerai įkaitintoje keptuvėje, įpilant augalinio aliejaus.

Rekomenduojama visiems picos mėgėjams ir ne tik jiems. Neturėsite laiko apsidairyti – pusryčiai bus paruošti, o vienos porcijos, patikėkite, nepakaks.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...

Ką daryti, jei parduotuvėje pirktas avokadas yra kietas kaip akmuo?

Avokadai – daugelio mėgstamas vaisius, kuris puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar net gurmaniškoms vakarienėms. Tačiau ne visada pavyksta išsirinkti tobulą, prinokusį avokadą. Dažnai parduotuvėje...
---