Įvairūs blynai patinka visiems! O dabar prasidėjo cukinijų sezonas. Kadangi cukinijų yra labai daug, jau sunku sugalvoti kaip jas sunaudoti. Todėl blynai yra puikus patiekalas. Ypač pusryčiams. Šiandien jūsų dėmesiui pateikiame paprastus cukinijų blynus, kurie iškepa per 10 minučių.
Mes niekada neapgaudinėjame skaitytojų dėl įvairių patiekalų gaminimo paprastumo ir greičio. Šie cukinijų blynai yra tikrai neįtikėtini!
PAPRASTI CUKINIJŲ BLYNAI KEPTUVĖJE
Blynams reikalingi ingredientai yra labai paprasti. Svarbiausia laiku pasirūpinti cukinijomis, nes ryte visiškai nėra laiko bėgti į parduotuvę. Apskritai rekomenduojame viską pasiruošti vakare, tada ryte nesugaišite nė vienos papildomos minutės.
Jums reikės:
- 1 cukinijos
- 120 g miltų
- 150 ml pieno
- 1 kiaušinio
- 2-3 šaukštų augalinio aliejaus
- kepimo miltelių
- druskos ir pipirų pagal skonį
Gaminimas:
Na! Nedvejodami pradėkime darbą.
Cukinijas reikia nuplauti ir, jei oda kieta, ją pašalinti. Tai netaikoma labai jaunoms cukinijoms.
Cukinijas sutarkuokite smulkia tarka ir palikite 5-10 minučių. Leiskite išsiskirti sultims. Praėjus šiam laikui sultis pašalinkite.
Į tarkuotas cukinijas įmaišykite visus kitus ingredientus, išskyrus augalinį aliejų. Viską gerai išmaišykite.
Naudodami šaukštą, blynus sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę su aliejumi. Blynus reikia kepti iš abiejų pusių.
Paruoštus blynus rekomenduojame dėti į lėkštę, išklotą popieriniais rankšluosčiais, kad tai sugertų visą riebalų perteklių. Paruošta!
Blynai paruošti, galite juos patiekti ant stalo! Prie blynų tinka grietinė su smulkiai pjaustytais krapais ir česnaku. Pusryčiams, žinoma, ne pats geriausias pasirinkimas, nes dienos metu turėsite bendrauti su žmonėmis. Tokiu atveju galite tiesiog patiekti su šiek tiek sūdyta grietine arba majonezu.
Paprasti cukinijų blynai yra tikrai ypatingi ir jie patiks visai šeimai. Skanaus.