Ingredientai
Blynams:
- pienas – ½ l,
- ryžių miltai – 1 valgomasis šaukštas,
- kiaušiniai – 2 vnt.,
- cukrus – 50 g,
- sviestas – 40 g,
- bulvių krakmolas – 20 g,
- saulėgrąžų aliejus, druska – pagal skonį.
Įdarui:
- riebi varškė – 200 g,
- bananas – 2 vnt.,
- grietinė – 3 šaukštai,
- kondensuotas pienas – 3 šaukštai.
Padažui:
- cukrus – 2 šaukštai,
- kakava – 2 šaukštai,
- grietinė – 2 šaukštai,
- sviestas – 35 g.
Gaminimo eiga
- Sumaišykite miltus, krakmolą, cukrų ir žiupsnelį druskos. Įpilkite pieno ir vėl išmaišykite. Sudėkite lydytą sviestą ir kiaušinius, gerai išmaišykite. Blynus apkepkite iš abiejų pusių.
- Ruošiame įdarą: varškę, kondensuotą pieną ir grietinę sumaišome elektriniu maišytuvu. Blynus patepame įdaru. Ant pirmojo blyno krašto dėkite nuluptus bananus, supjaustytus griežinėliais. Suvyniokite ritinį ir supjaustykite gabalėliais .
- Minkštą sviestą sumaišome su cukrumi, grietine ir kakava, dedame ant viryklės ir kaitiname, kol cukrus ištirps. Supilkite padažą ant suktinukų, papuoškite ir patiekite.
Skanaus!