Šie blynai puikiai tinka greitiems pietums ar vakarienei. Idealus maistas kelionėje, mokykloje ar darbe.
Šį receptą radome „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 200 g kefyro, jogurto ar rūgpienio;
- ½ šaukštelio sodos;
- 2 kiaušinių;
- 100 g kvietinių miltų;
- ½ šaukštelio druskos;
- 100 g kieto sūrio;
- 150 g pomidorų;
- 100 g saliamio arba kumpio;
- 50 g įvairių žalumynų;
- Aliejaus
Gaminimo eiga:
- Kiaušinius išplakite su kefyru, druska ir soda.
- Miltus persijokite tiesiai į dubenį ir sumaišykite vienalytę tešlą.
- Įberkite smulkintą saliamio dešrą ir kubeliais pjaustytus pomidorus, tarkuotą sūrį ir kubeliais pjaustytas daržoves.
Gerai sumaišykite visus ingredientus.
- Keptuvę patepkite trupučiu aliejaus, įkaitinkite, įpilkite 1-2 šaukštus tešlos ir paskleiskite ant keptuvės paviršiaus.
- Uždenkite dangčiu ir kepkite blynus ant vidutinės ugnies, kol gražiai iš abiejų pusių apskrus.
Užtikriname, kad jūsų šeima bus sužavėta šiais skaniais blynais ir nesvarbu, ar juos patiekėte pusryčiams, ar kaip užkandį.
Gero apetito!
Vaizdo medžiaga: