Šįkart mūsų maisto gaminimo entuziastams pateikiame putlių ir kvapnių blynų su pienu receptą. Garantuojame, kad šie amerikietiški blyneliai jums tikrai patiks! Visiems linkime gero apetito!
Ingredientai, kurių jums prireiks:
- 1,5 stiklinės aukščiausios rūšies miltų
- 1 kiaušinio
- 1 stiklinės šilto pieno
- 8 g vanilinio cukraus
- 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 3 valgomųjų šaukštų cukraus
- 1/3 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 šaukštų rafinuoto augalinio aliejaus.
Paruošimo būdas:
Kiaušinį išplakite elektriniu plaktuvu su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi iki baltumo. Tada supilkite šiltą pieną ir plakite dideliu greičiu, kol ims putoti. Supilkite augalinį aliejų ir vėl plakite.
Tada sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir suberkite sijodami į pieno mišinį. Gerai išmaišykite elektriniu plaktuvu nedideliu greičiu. Tai galite atlikti ir šaukštu.
Tešla turi būti puri ir šiek tiek skystesnė nei įprastiniams blynams.
Šaukštu atsargiai dėkite tešlą į įkaitintą keptuvę. Atkreipkite dėmesį, kad blyneliai kepami sausoje keptuvėje. Todėl jie būna neriebūs ir minkšti.
Blynus apverskite į kitą pusę, kai tik tešla ims burbuliuoti.
Geresnių pusryčių nei lengvi ir purūs blyneliai su grietine arba uogiene net ir nesugalvotumėte. Ingredientai paprasti, o galutinis rezultatas – nesudėtingas ir greitas patiekalas.
Sėkmės gaminant ir skanaus valgant!