Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Labai skanūs obuolių blyneliai be kiaušinių. Šiuos skanius pusryčius patieksite labai greitai!

Puikus „YouTube“ kanale rastas skanių blynelių receptas, blyneliams nereikia nė vieno kiaušinio.

Šiuos pusryčių blynelius paruošite labai greitai!

Jums reikės:

  • 300 ml kefyro
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 valgomojo šaukšto cukraus
  • žiupsnelio druskos
  • 1,5 stiklinės miltų
  • 1 obuolio
  • Pabarstymui cukraus pudros

Neprivalomas priedas prieš patiekiant ant stalo:

  • Varškė
  • Grietinė
  • Plakta grietinėlė

Gaminimo eiga:

Dubenėlyje sumaišykite kefyrą ir šaukštelį kepimo miltelių.

Į mišinį įberkite druskos ir cukraus.

Į tešlą suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Konsistencija turi būti kaip grietinės, t. y. vidutinio tirštumo.

Jei reikia, įpilkite dar šiek tiek kefyro.

Obuolius supjaustykite kubeliais.

Kubelių dydis turi būti toks, kad būtų galima gerai išmaišyti tešlą.

Į tešlą suberkite obuolius ir šaukštu juos išmaišykite.

Blynelius formuokite šaukštu ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi.

Tešlą į keptuvę geriausia dėti su šaukštu, tada ji per daug neišsilies ir blynai įgaus norimą formą.

Blynus kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių apie 3-4 minutes.

Jie turi būti apskrudę ir įgauti rudai auksinę spalvą.

Tešla sugeria daug augalinio aliejaus, todėl, jei reikia, į keptuvę įpilkite daugiau aliejaus.

Blynai paruošiami greitai, gerai iškepa viduje ir tešla nelieka pernelyg šlapia.

Obuoliai suteikia jiems sultingumo ir malonaus karamelės skonio.

Prieš patiekdami blynelius, juos galite apibarstyti cukraus pudra.

Skanaus!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ką daryti, jei parduotuvėje pirktas avokadas yra kietas kaip akmuo?

Avokadai – daugelio mėgstamas vaisius, kuris puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar net gurmaniškoms vakarienėms. Tačiau ne visada pavyksta išsirinkti tobulą, prinokusį avokadą. Dažnai parduotuvėje...

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...
---