Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Skanūs ir sotūs pusryčiai: blyneliai su obuoliais

Jums reikės:

  • 1 obuolio
  • 200 ml kefyro
  • 1 valg. š. kepimo miltelių
  • 1 kiaušinio
  • 2-3 valg. š. cukraus
  • Miltų
  • Augalinio aliejaus (kepimui)

Kaip gaminti?

  1. Į šiltą kefyrą įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išmaišykite. Tešla turėtų  būti kaip tiršta grietinė.
  2. Nuluptą obuolį supjaustykite kubeliais ir suberkite į tešlą, išmaišykite.
  3. Kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol blyneliai įgaus auksinę rudą spalvą.
  4. Patiekite su grietine arba su kondensuotu pienu.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...

Ką daryti, jei parduotuvėje pirktas avokadas yra kietas kaip akmuo?

Avokadai – daugelio mėgstamas vaisius, kuris puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar net gurmaniškoms vakarienėms. Tačiau ne visada pavyksta išsirinkti tobulą, prinokusį avokadą. Dažnai parduotuvėje...
---