Mėsos net nereikės!
Sudedamosios dalys:
- Svogūnai – 3 vienetai
- Majonezas – 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai – 2 vnt.
- Manų kruopos – 6 šaukštai
- Svogūnų laiškai – 4 vnt.
- Kepimo milteliai – 0,5 šaukštelio
- Augalinis aliejus
Paruošimo būdas:
- Smulkiai supjaustykite svogūnus. Į indą sudėkite kiaušinius, majonezą, druską, pipirus ir išmaišykite. Suberkite manų kruopas ir palikite pastovėti, kad išbrinktų.
- Tada sudėkite smulkintus svogūnų laiškus ir kepimo miltelius.
- Išmaišykite, kad gerai išsimaišytų.
- Kepkite blynelius 3 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol jie taps auksinės spalvos.
Gero apetito!