Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

Greitai paruošiami blyneliai, kuriuos iškepsite be kiaušinių: išsisaugokite šį receptą

Kiekviena šeimininkė žino tikrai gerų receptų, tačiau kartais patiekalų ruošimui pristinga tam tikrų ingredientų. Jei norite išsikepti blynų, tačiau neturite kiaušinių, galite išbandyti  šį paprastą receptą.

Jei namuose gaminote varškės sūrį ir liko išrūgų, neskubėkite jų išpilti, nes išrūgas galėsite panaudoti blynelių kepimui.

Jums reikės:

  • 220 ml išrūgų
  • 260 g kvietinių miltų
  • 3 valg. š. cukraus
  • 0,5 arb. š. kepimo sodos
  • druskos (pagal skonį)
  • augalinio aliejaus (kepimui)

Kaip gaminti?

Pašildykite išrūgas ir suberkite cukrų.

Įberkite žiupsnelį druskos. Viską gerai išmaišykite.

Persijokite miltus ir įmaišykite į tešlą. Kruopščiai išmaišykite ingredientus, kad susidarytų vienalytė masė.

Įberkite sodos ir viską gerai išmaišykite. Tešla turi būti gana tiršta.

Į keptuvę įpilkite saulėgrąžų aliejaus ir pakaitinkite. Įpilkite tešlos. Kepkite, kol susidarys auksinė plutelė. Apverskite.

Iškeptus blynelius dėkite į popieriniais rankšluosčiais išklotą lėkštę. Tai padės pašalinti riebalų perteklių.

Patiekite su grietine arba uogiene.

Šie purūs blyneliai tikrai patiks visiems jūsų šeimos nariams, todėl išsisaugokite šį receptą.

Skanaus!

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Ką daryti, jei parduotuvėje pirktas avokadas yra kietas kaip akmuo?

Avokadai – daugelio mėgstamas vaisius, kuris puikiai tinka pusryčiams, užkandžiams ar net gurmaniškoms vakarienėms. Tačiau ne visada pavyksta išsirinkti tobulą, prinokusį avokadą. Dažnai parduotuvėje...

Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą valgė vieną patiekalą: kas tai buvo?

Melis šeima iš Italijos, panašu, atrado ilgo ir sveiko gyvenimo paslaptį. Seniausia šeima pasaulyje visą gyvenimą pietums valgė tą patį patiekalą, ir net ekspertai teigia,...
---