Penktadienis, 22 lapkričio, 2024

Naujausi

3 paslaptys, kaip iškepti plonus, neapsvilusius ir pirštus apsilaižyti verčiančius blynus!

Daugeliui ploni ir skanūs blynų asocijuojasi su vaikyste ir šventėmis. Kiekviena namų šeimininkių skuba palepinti savo namų gyventojus skaniais blynais.

Tačiau ne visų virėjų blynai išeina tikrai skanūs, gražūs ir ploni. Problemos, su kuriomis namų šeimininkės susiduria dažniausiai, yra tai, kad blynai ima degti. Arba tai, kad blynai yra per stori, ar tai, kad blynai iškepa nelygiais kraštais.

Visų šių problemų galima lengvai išvengti, jei žinosite šias tris puikių blynų kepimo paslaptis.

Pirmoji paslaptis

Nereikia pilti daug aliejaus. Tačiau yra vienas niuansas. Kad blynai nesviltų ir įgautų gražią spalvą, keptuvėje pakaitinkite apie 6-7 šaukštus augalinio aliejaus ir supilkite į tešlą.

Daugiau aliejaus į keptuvę pilti nereikia.

Antroji paslaptis

Kad blynai būtų su lygiais kraštais, juos reikia kepti labai gerai įkaitintoje keptuvėje.

Trečioji paslaptis

Kad blynai būtų švelnūs ir tikrąja to žodžio prasme ištirptų burnoje, būtina tam tikrą laiką uždengti paruoštų blynų krūvelę dubeniu arba lėkšte. Jie mirks savo garuose ir bus neįtikėtinai švelnūs.

Ir paskutinė pastaba. Tešla turėtų būti kaip tiršta jogurtas, bet ne tokia tiršta kaip grietinė.

Įdomūs video

Taip pat skaitykite:

Tai, ką pirmiausia pamatysite paveikslėlyje, atskleis jūsų vidinį „aš“

Visi mes pasaulį suvokiame skirtingai, ir kiekvieno mūsų suvokimas yra unikalus. Jis paremtas asmeninėmis savybėmis, charakterio bruožais bei gyvenimo patirtimi. Šis optinės iliuzijos testas,...

Kurių Zodiako ženklų atstovai gyvena ilgiausiai?

Ar kada nors susimąstėte, ar Zodiako ženklai gali turėti įtakos gyvenimo trukmei? Astrologai mano, kad kiekvienas ženklas ne tik lemia tam tikras asmenines savybes,...
---