Fantastiškai skanus kapučino skonio vyniotinis! Desertas, kuris patiks ne vienam kavos mėgėjui.
Jums reikės:
Tešlai:
- 5 kiaušinių
- 5 šaukštų cukraus pudros
- 5 šaukštų pusiau rupių miltų
- 1 arbatinio šaukštelio kapučino miltelių
Kremui:
- 1 sviesto pakelio (250 g)
- 6 šaukštų cukraus pudros
- 2 arbatinių šaukštelių kapučino miltelių
Papuošimui:
- Konditerijos gaminių dekoravimo priemonių
- Šokolado glazūros
Gaminimo eiga:
Kiaušinių baltymus ir cukrų išplakite iki standžių putų.
Palaipsniui įmaišykite kiaušinių trynius ir miltus, sumaišytus su kapučino milteliais.
Tešlą paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepkite iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 13 minučių.
Iškepusį pyragą iš karto susukite į ritinėlį ir palikite atvėsti.
Kremui:
Sviestą, cukrų ir kapučino miltelius išplakite iki vientisos masės.
Kremo spalvą galite keisti, įmaišydami šiek tiek kakavos.
Iškočiokite paplotėlį, ištepkite jį kremu.
Nepamirškite palikti šiek tiek kremo tepimui ant viršaus.
Atsargiai susukite ritinį.
Paviršių užtepkite likusiu kremu.
Papuoškite kremą dantyta mentele ir apibarstykite papuošimais arba šokoladiniu glajumi.
Jei norite, galite tiesiog papuošti paviršių plakta grietinėle.
Galiausiai apibarstykite tarkuotu šokoladu arba kakava ir papuošimais.
Palikite šaldytuve, kad sustingtų.
Linkime gero skonio!