Šis vyniotinis tikrai sužavės visus prie stalo ne tik savo skoniu, bet ir išvaizda!
Tiesiog jį supjaustykite ir stebėkite visų reakcijas.
Viršų galite papuošti ištirpintu šokoladu ir baltojo šokolado glajumi.
Jums reikės:
Tešlai:
- 6 vnt. kiaušinių
- 200 g cukraus
- 6 šaukštų aliejaus
- 200 g paprastų miltų
- 2 šaukštų kakavos
- 2 šaukštų vandens
Glajui:
- Juodojo šokolado
- Baltojo šokolado
Gaminimo eiga:
- Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
- Kiaušinių baltymus išplakite su šiek tiek cukraus, kol baltymai taps balti ir blizgūs.
- Kiaušinių trynius išplakite su kita puse cukraus iki šviesių putų.
- Į kiaušinių trynius ir cukrų supilkite aliejų, ir suplakite.
- Atsargiai įmaišykite persijotus miltus ir kiaušinių baltymus.
- Miltus ir išplaktus baltymus dėkite neskubėdami, kol abu ingredientai gerai įsimaišys į masę.
- Į mažesnę tešlos dalį įmaišykite kakavą ir vandenį.
- Sudėkite kakavos tešlą į konditerinį maišelį.
- Atsargiai paskleiskite ant šviesios tešlos, kad padengtumėte visą paviršių.
- Mediniu pagaliuku perbraukite tešlą iš kairės į dešinę per visą kepimo skardos paviršių.
- Tada pasukite skardą 90° kampu ir pakartokite procesą.
- Kepkite 170°C temperatūroje apie 10 minučių.
- Tada apverskite biskvitą ant švarios kepimo skardos ir dar šiltą suvyniokite .
- Galite papuošti šokoladiniu glajumi.
- Kai atvės, supjaustykite.
Linkime gero skonio!