Nuostabus bananų ir kreminio vanilinio pudingo derinys.
Šio skanaus kreminio pyrago receptą radome jums internete.
Jums reikės:
Biskvitui:
- 6 kiaušinių
- 6 šaukštų miltų
- 6 valgomųjų šaukštų cukraus pudros
- 1/2 kepimo miltelių pakelio
- šiek tiek aliejaus (iš akies, ne per daug)
- 3 šaukštų kakavos
- 100 ml pieno
Biskvito sulaistymui:
- 100 ml pieno
- 3 šaukštų romo
Kremui:
- 3 pakelių vanilinio pudingo
- 1 l pieno
- 150 g margarino
- 6 šaukštų cukraus
- 250 ml saldžios plakamos grietinėlės
- 4 bananų
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų ir plakite su cukrumi iki vientisos masės.
Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius, pieną ir aliejų, išmaišykite iki grietinės tirštumo masės.
Galiausiai įberkite 3 šaukštus kakavos.
Kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įmaišykite į kakavos mišinį.
Dėkite į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 minučių.
Ką tik iškeptą biskvitą užpilkite virintu pienu, į kurį įpilkite romo.
Leiskite biskvitui atvėsti.
Tada ant viso biskvito paviršiaus išdėliokite griežinėliais supjaustytus bananus.
Išvirkite vanilinį pudingą ir atvėsinkite, į atvėsusį pudingą įdėkite margarino ir gerai išmaišykite.
Supilkite pudingą ant bananų ir leiskite jam sustingti.
Galiausiai papuoškite plakta grietinėle.
Taip pat pyragą galite apipilti šokoladu arba apibarstyti tarkuotu šokoladu.
Linkime gero skonio!