Nuostabaus pyrago su šokoladiniu kremu receptas. Šį nuostabų receptą radome jums „YouTube“ kanale.
Jums reikės:
- 4 kiaušinių
- 1 stiklinės cukraus (280 gramų)
- 2 stiklinių miltų (400 gramų)
- 1 stiklinės kakavos miltelių (180 gramų) – aš naudojau kakavą, sumaišytą su saldžiąja kakava santykiu 1:1
- 1 stiklinės pieno (250 ml)
- 1/4 stiklinės saulėgrąžų aliejaus (30 ml)
- 1 šaukšto vanilės esencijos
- 1 šaukštelio kepimo miltelių
- 200 mililitrų plaktos grietinėlės
- 200 gramų pusiau tamsaus šokolado
Gaminimo eiga:
Iki putų išplakite kiaušinius su cukrumi.
Įpilkite pieno, aliejaus ir gerai išmaišykite.
Taip pat įmaišykite persijotus miltus ir kepimo miltelius.
Įpilkite kakavos miltelių ir vėl gerai išmaišykite.
Išmaišykite vientisą tešlą, kurią paskleiskite riebalais išteptoje formoje.
Kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Iškepusį biskvitą subadykite (padarydami storas skyles) su mediniu pagaliuku.
Mikrobangų krosnelėje 30 sekundžių kaitinkite grietinę ir į ją įdėtą juodą šokoladą bei gerai išmaišykite.
Supilkite paruoštą mišinį į skylutes.
Paruoštą pyragą papuoškite plakta grietinėle.
Linkime gero skonio!
Vaizdo įrašo medžiaga: